понеделник, 3 юни 2013 г.

Събудете се с усмивка



Сутрините са доста стресиращи, когато ни чака напрегнат ден и времето не ни достига. Предлагаме ви, вместо да се чувствате напрегнати и нервни в началото на деня да стартирате с усмивка и да се почувствате окрилени и готови за подвизи. Това определено ще окаже положително въздействие на вашето здраве и самочувствие. Как да стане това?
Като начало, изберете си правилната аларма за събуждане.  Съвсем естествено е да скачате като опарени при пронизителните звуци на аларми, които напомнят звуците, които издава пожарникарската кола или глутница кучета. Вместо това можете да се събуждате със звуците на любимото си радио или мелодия, която асоциирате с нещо приятно.
Преди да скочите от леглото си дайте малко време да се събудите наистина. Подобно на котките можете да се протегнете плавно като последователно изпъвате крайниците си, вдишайте дълбоко и отворете очи. Време е за един нов ден, така че „Добро утро, свят!”
Сутрешният душ със сигурност ще ви донесе точната доза свежест и здраве, от които се нуждаете в момента. Изберете душ гел с цитрусов аромат, за да стимулирате сетивата си и да се ободрите. Препоръчително е да ползвате хладка вода, за да засилите кръвообращението, освежите кожата си и придобиете нов тонус за предизвикателствата на деня.
Може да прочетете и нашия блог за здравословно хранене!

Няма коментари:

Публикуване на коментар